Garnalen Transport

Visveiling Urk locatie Harlingen
Het garnalencentrum van Europa

Vis binnenhalen

Beth van Trui Transport verzorgd wekelijks het transport naar Harlingen van garnalen die worden aangevoerd in binnen en buitenlandse zeehavens.
Dit is met name een garnalenvloot die niet rechtstreeks kan lossen in Harlingen.

Wij hebben een vaste standplaats bij onze hoofdopdrachtgever Visveiling Urk – locatie Harlingen om daardoor optimale service en kwaliteit te waarborgen.

Vis sorteren 2

Ontvangst en verwerking vinden plaats in gekoelde ruimtes, zodat de (buiten) temperatuur geen vat krijgt op dit tere product. Moderne garnalen zeef- en afpakmachines zorgen voor een feilloze en snelle verwerking en verpakking op pallets. Voor de verkoop van de garnalen beschikt de afslag over een modern uitgeruste mijnzaal, die gekoppeld is aan het veilsysteem op de Visveiling Urk.

 

kotterNa verkoop kunnen de garnalen direct vanuit de koelcellen via moderne dockshelters geladen worden in de vrachtwagens van de koper, zodat ook hier van een goede temperatuurbeheersing sprake is. Een eigen ijscentrale zorgt voor snelle ijsaanvoer voor de vissers om de volgende vangst aan boord te kunnen koelen.De jarenlange ervaring van het personeel in de verwerking en de vangst van de garnalen staan borg voor een goede begeleiding van het product.